Sosyal Sorumluluk

100 Yetime 100 Bisiklet

Okulumuzda başlattığımız “100 Yetime 100 Bisiklet” projesi kapsamındaki bisikletlerimizi Saraybosna'da bulunan kardeş okulumuzun da desteğiyle teslim ettik. İstanbul Eğitim Kültür Merkezi'nin organize ettiği etkinlik Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nin kampüsünde gerçekleşti. Törende konuşan rektör Prof. Dr. Yücel Uğurlu “Bilim Koleji'nin bu projesiyle iki halk arasındaki kardeşlik bağları daha da güçlenmiş oldu.” dedi.  Törene Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Lise Müdürümüz Rahmi Güler, kardeş okulumuzun yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile 40 kişilik Bilim Koleji heyeti katıldı. Proje hedefi olan 100 bisiklet 140 bisikletle aşılmış oldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin duyarlılığına sonsuz teşekkür ediyoruz.