Hızlı Başvuru Formu

Anadolu Lisesi

“Bilgiden Bilgeliğe” uzanan bir yol olarak tarif ettiğimiz okulumuz, medeniyetimizin temel değerlerinden beslenmektedir.  Sanattan spora, kültürden akademik dünyanın derinliklerine yolculuğunu sürdüren okulumuzda güçlü öğretim kadrosu bulunmaktadır. Bir taraftan yurt içi ve yurt dışı üniversite sınavlarına hazırlık yapılırken diğer taraftan sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin gelişimlerine destek verilmektedir. Uluslararası öğrenci değişim projesi olan ‘’ERASMUS’’ programı, Bosna Hersek’te bulunan kardeş okulumuz, ABD ve İngiltere’yle yaptığımız dil okul çalışmalarımızla öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmaktadırlar. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz milli ve manevi olarak da eğitim almaktadırlar.

Sınırlı sayıda Fen Lisesi öğrencisi olan okulumuzda başta TÜBİTAK proje çalışmaları olmak üzere, laboratuvar çalışmalarına önem verilmektedir. Ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanan öğrencilerimiz okulumuzu güçlü bir şekilde temsil etmektedirler.