Benim De Bir Dikili Ağacım Var

Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle, öğrencilerimizin kalplerinde ve hayatlarında bu özel günü, özel bir anıyla iz bırakmasını istedik. Peygamberimizin “Elinde Bir Fidan Olan Onu, Kıyamet Günü Dahi Olsa Diksin” hadisi şerifinin bizleri yönlendirmesiyle oluşturduğumuz “Benim De Bir Dikili Bir Ağacım Var” projemiz için bugün 5. ve 9. sınıf öğrencilerimizle fidan dikimi yaptık. Yağmurlu, bol bereketli bir gün ve sonbahar manzaraları eşliğinde uzun bir yolculuk sonrasında öğrencilerimiz fidanlarını aldı, çamurlandı, ıslandı ve kainatla iç içe dakikalar geçirdiler. Diktikleri fidanlarla hem kendi geleceklerine, hem de ülkemizin geleceğine yatırım yaptılar. Bin tane fidan daha toprakla buluştu, can oldu.