Bilimle 20.Yıl

Eğitim alanında ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olan İstanbul Bilim Özel Öğretim Kurumları, 1998 yılında Bahçelievler’de eğitim hayatına başladı. Kurulduğu yıllardan itibaren donanımlı, akademik başarısı yüksek, geçmişini sahiplenen, geleceğe güvenle yürüyen, medeniyetimizin köklerinden beslenen, dünya dillerine hakim bir nesil yetiştirme düşüncesiyle yoluna devam etti.

2012 yılında ise Türkiye’nin metropol şehri İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Atakent-Halkalı bölgesinde bulunan kampüsünde Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi seviyesinde eğitim vermeye devam etti.

Çok yönlü sosyal bir okul olan kurumumuzda çocuklarımız uygun ortamda eğitim görürler. Öğrencilerimizin akademik başarıları kadar güven içinde güzel vakit geçirmeleri de kurumumuzun öncelikleri arasında yer almaktadır.

İstanbul Bilim Koleji, öğrencilerine akademik bilgi ve beceri kazandırmak kadar, sunduğu alt yapı ve fiziki donanım imkânları ile de sosyalleşmelerine ve kültürel birikimlerini arttırmaktadır.

Çeyrek asıra yaklaşan bu eğitim deneyiminde bizimle birlikte olan, bağını koparmayan, başarılarımızda katkısı olan önce eğitimcilerimize, yönetimimize ve bize inanan, evlatlarını emanet eden değerli velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.